Toto pomôže každému študentovi: Vzdelávanie cez talenty

Zatiaľ ste spolu darovali
Potrebujeme

😬 Vzdelávanie na Slovensku nie je nastavené správne!

🫣 Školský systém sa snaží, aby všetci žiaci vedeli všetky predmety perfektne. Výsledkom toho je, že generuje priemerných žiakov a nezameriava sa na ich silné stránky.

✅ Piaristické školy sa na vzdelávanie pozerajú inak!

🏫 Na našich školách si uvedomujeme potrebu všeobecného prehľadu, kritického myslenia, dosahovania výsledkov v skupine a zároveň chceme stále viac vnímať talenty našich študentov a pomáhať im ich rozvíjať. Využívame celosvetovo etablovaný systém CliftonStrengths®, cez ktorý prešlo viac ako 25 miliónov ľudí.

Na čo využijeme vašu podporu?
🔶 Aby naši učitelia vedeli stále lepšie rozvíjať talenty svojich žiakov, potrebujú so systémom CliftonStrengths® pracovať.

🤝 Preto chceme vašu podporu využiť na dotazníky a koučovacie rozhovory CliftonStrengths® pre niektorých našich učiteľov a žiakov.

❤️ Veríme, že práve týmto systémom pomôžeme našim žiakom objavovať ich skrytý potenciál a rozvíjať ich silné stránky, aby spoznali samých seba a vedeli sa lepšie uplatniť v spoločnosti.

ĎAKUJEME